Nyheder

Britishflag

December 2016

efter vi har været i Marokko 2 år i træk for at lave endnu en film i ”legs”-serien må vi konstatere, at mennesker ikke har været nemme at arbejde med der. Det er en helt anden kultur end de andre steder vi har været – en kultur der gør det svært at lave et projekt. For eksempel er det uhyre svært at lave aftaler med folk der, for generelt set overholder de ikke aftaler, eller forstår ikke aftaler sådan som vi gør.

Derfor bliver der ikke nogen legs-film derfra. Vi arbejder imidlertid på at lave et potpourri over de optagelser vi har lavet der.

Næste år har vi flere projekter på programmet. En film om at dele med hinanden, en film om livet et meget specielt sted på jordkloden, en film om en hunds verden og en film om livets følelser. Det kan man ikke nå på et år, men vi kan begynde på dem.

April 2015

CPHPIX og DR har udskrevet en kortfilmkonkurrence med temaet NATURfilm. Varighed 30-60 sekunder. Vi har sammen med vores klipper Paul Colcer sendt et hedt bud på fortolkning til festivalen. Omkring d. 17 april vælges den bedste film, bedømt af en professionel jury og den film publikum synes bedst om.
Vi har lagt filmen ud på hjemmesiden.

Vi har fremrykket vores planer om optagelsen af vores tredje Legs-film fra august til maj måned. Vi rejser til Marrakech i slutningen af maj for at filme i en ørkenlandsby syd for byen.

Oktober 2014

Vores hjemmeside har gennem alt for lang tid været under revision. Nu fremstår den endelig, som vi gerne ser den.

I juli måned i år var vi på researchrejse til Marrakech i Marokko. Vores tredje Legs-film skal foregå i småstensørkenen - le petit desert - udenfor Marrakech. Her har vi fået kontakt med et lille berbersamfund, hvor vi er velkommen til at filme i sommeren 2015. Man kan i sandhed sige, at stedets gennemgående farver er jordfarver. Vi glæder os til udfordringen og til at filme blandt det lille samfunds imødekommende beboere. Med vægten på børnenes livsvilkår. Under vores kommende ophold i Marrakech vil vi desuden lave to andre mindre kortfilmsprojekter.

Vores anden Legs-film, 'Legs of Eki-Naryn' er ved at blive klippet. Vi satser på at få den færdigklippet, så den kan blive tilmeldt næste års Berlin Filmfestival, som foregår i februar 2015. Desuden vil vi som med 'Legs of Phnom Penh' henvende os til andre filmfestivals. Vi lægger en trailer ud her på hjemmesiden.

Vores første Legs-film 'Legs of Phnom Penh' ligger nu på hjemmesiden i sin fulde længde.

Torsdag d. 10. oktober 2013

CASTING.

Unge intellektuelle mellem 15-17 år søges til kortfilm om etiske, interpersonelle emner, der skal diskuteres omkring et bord. Det er en samtalefilm, hvor 5 unge sidder ved et bord og drøfter/udveksler meninger om specifikt udstukne emner. Emnerne kan være familie, religion, åndelighed, kærlighed osv. Filmen optages i Næstved, i foråret 2014.

Til filmen søges:

- 3 drenge, 2 piger
- bor i/omkring Næstved eller har let ved at komme dertil.
- udseende underordnet
- har en holdning til livet

Føler du, at du matcher ovenstående, og er villig til at drøfte udstukne emner på film, så skriv til os under kontakt.

Nærmere information om selve castingen kommer på et senere tidspunkt.

Søndag d. 15. september 2013

Fra Kirgisistan (Kyrgystan) har vi nu optaget legs2-filmen "legs of Eki-Naryn" og forventer, at den bliver færdig i løbet af efteråret 2013/foråret 2014

Filmen foregår højt oppe i bjergene omkring Naryn i det sydlige Kirgisistan, og følger dagligdagen hos hyrdebørn.

Tirsdag d. 09 april 2013

Vores kortfilm 'Legs of Phnom Penh' var optaget i Berlinalen Markt Volume Section (Berlinale Cloud) fra d. 07.-28.februar 2013.

I forlængelse af dette forsøger vi at få 'Legs of Phnom Penh' med på forskellige kortfilmfestivals i både Danmark og udlandet.

Samtidig planlægger vi optagelser af en Legs-film 2. Fjernt fra den forriges sydøstasiatiske bymiljø.

Lørdag d. 10 februar 2013

Vi deltager i øjeblikket på Berlin Filmfestival, hvor vi har Legs of Phnom Penh med i Market value sektionen (berlinale cloud)

Vi filmer på festivalen med henblik på at lave en dokumentar om festivalen.

Vi forventer at filmene Dame med bod og Ståpik bliver færdige i 2013.

Copyrigth © 2012 IAA film | All rights reserved | 70 222 333