Film på vores program

Far (2013)

Er det nogen gange i orden at stjæle?

To drenge er på vej til kirkegården for at besøge den enes far, der ligger der. Undervejs stjæler de blomster til at lægge på farens grav.

En tankevækkende film om følelsens magt

Is it ok to steal sometimes? Two boys are stealing flowers for the father's grave.

Twogether (2012)

Hvad gør man hvis man er 13 år, ens bedste ven er 12, og man er lidt i tvivl om hvorvidt man er homoseksuel? Hvem skal man tale med om det.

En dreng prøver at tale med sin ven om det, men han forstår ingenting

En alvorlig lille film om et nok så alvorligt emne

To whom would you talk being 13 and thinking you are homosexual? A boy tries out his friend.

Gråt sølv/Antiversary (2011)

Et lesbisk par har levet sammen i 25 år. De drømmer om at fejre deres sølvbryllup. Filmen er fra 2010. Registreret partnerskab blev lovligt i 1989. Det giver ikke 25 år.

A lesbian couple wants to celebrate their silver wedding. This i not possible as registrered partnership was not allowed until 1989.

Legs of Phnom Penh (2012)

Gadebørn i Phnom Penh går ikke i skole og må arbejde om natten. I filmen bliver de inviteret en tur rundt i Phnom Penh. Med fokus på børnenes ben følger vi dem på steder de normalt ikke færdes, og hvor de dybest set ikke er velkomne. Derfor må de vende tilbage til det de kommer fra.

Fiktionsdokumentar fra Cambodia.

Street children in Phnom Penh don't go to school and have to work at night. In the film they get a chance to move around on their legs in the city at places where they arn't welcome. Thus they have to return to the street where they live.

Legs of Phnom Penh (2012) - Trailer

Dame med bod (2013)

En cambodiansk kvinde sælger hjemmelavet mad til en billig penge fra sin mobile bod på en gade i Phnom Penh.Hver dag, året rundt. Boden er samtidig kvindens hjem hvor hun sover. Som en af tusinde fattige cambodianere er hun dermed med til at holde hjulene i gang i sit lokalområde.

A Woman with her Booth:

A Cambodian woman sells homemade food from her mobile booth in Phnom Penh. Each day through the year. Her food is cheap. Her booth is her home.

Ståpik (Ultimo 2014)

Hver eneste dag får hver eneste dreng (og mand) i hele verden ståpik. Men det taler man ikke om. Det er et tabu.

Peter står op, tager i skole og i svømmehallen, tager hjem og går i seng. En ganske almindelig dag i Peters liv. Men han får af forskellige årsager ståpik en gang imellem, og det kan godt være lidt træls nogen gange, især når man nærmer sig puberteten. Komedie om at få ståpik i tide og især i utide.

Every day, every boy (and every man) get an erection. A hard on comedy.

Legs of Eki-Naryn (2014)

Børnene i Kirgisistans bjerge går i skole om formiddagen og passer dyrene om eftermiddagen. Hyrdebørnene har travlt hele dagen. Fra de er 5 år gamle sidder de på hesteryg, for de stejle bjergskråninger er svære at komme op og ned ad uden en hest. Der er ikke meget kontakt til omverdenen i de små bygder i 3000 meters højde.

Fiktionsdokumentar fra Kirgisistan

Children in the mountains of Kyrgyzstan live in small communities 3000 meters above sea level. Attending school in the morning and taking care of the animals in the afternoon the little sheperds have a lot to do during the day.

Legs of Eki-Naryn (2014) - Trailer

Beine Berlinale (2014)

Indtryk fra Berlin filmfestivalen 2013.

NATUR-RETUR (2015)

How nature makes you happy

Copyrigth © 2012 IAA film | All rights reserved | 70 222 333